Заявки и Плащане

Заявка на климатик, термопомпа или конвектор

 

Системата за поръчки в нашия онлайн магазин е опростена за Ваше удобство. 
Заявката на климатична техника през нашата платформа може да се направи по няколко начина, а именно:

 

  • След като сте харесали своя климатик, термопомпа, конвектор и каквото и да е,  натиснете добави и се отправете към количката, която е в горния десен ъгъл, следвайте стъпките за да завършите своята поръчка. 

  • Под описанието на продукта ще намерите полето за бърза поръчка, където въвеждате вашия телефонен номер и ние ще се свържем с вас за да довършим заявката. 

  • Свържете се с нас на тел: 0884920406

    Заявките постъпили в нашия онлайн магазин се обработват в рамките на 48часа. 
  •  

Нашия онлайн магазин за климатична техника "AIRMAG"предлага богат избор от начини за плащане 

 

Ние от Airmag.bg ви предлагаме безплатна доставка на продукти закупени от нашия онлайн магазин на територията на цяла България. Като официялен представителна марките Daikin, Mitsubishi elektric, Mitsubishi heavy, Maxa, Gree и всички други доказали се марки на нашия пазар, Ви предлагаме възможността да закупите Вашия нов климатик няколко опции:

Климатици и термопомпи на разсрочено плащане (изплащане)

Предлагаме ви опцията за изплащане на климатик или термопомпа посредством кандидатстване за стоков кредит в нашата платформа, което се случва лесно за няколко минути.

 

Как да купите климатик на изплащане? 

Стъпките, които трябва да следвате са прости и са няколко.Завършете поръчката си, като изберете новия си климатик, отидете в количката и завършите поръчката, като начин на плащане изберете с TBI или Unicredit Consumer Financing и следвайте стъпките, които платформата на съответната банка Ви дава и завършвате поръчката, след което служител ще се свърже с Вас и ако отговаряте на условията, ще бъдете одобрени за няколко минути. 
Ако имате затруднения със завършването на поръчката при кандидатстване за разсрочено плащане свържете се с нас на телефон 0884920406, с удоволствие ще Ви съдействаме.

 

Плащания с дебитна или кредитна карта през нашия виртуален ПОС терминал

Ако изберете този вариант ние разполагаме с виртуален ПОС терминал свързан към системата на БОРИКА АД, така за по-малко от минута плащането се отразява при нас и в най-кратки срокове, наш служител ще се свърже с Вас за да бъдете уведомени за следващите действия, които следват. 

Работим с Master Card, Visa , iCard, American express и други. 

 

Плащане с наложен платеж при получаване на пратката

Куриерските компании, с които работим ще Ви доставят новия климатик напълно безплатно.
За целта ние работим с авансово плащане, което можете да направите чрез банков превод, на каса на Изипей или с паричен превод на касите на всеки офис на Еконт или Спиди. Научи повече за начина на доставка, като кликнеш ТУК .

 


Плащане с крипто Валути

Очаквайте скоро !