За нас

Airmag е онлайн магазин за търговия с климатична техника, също така сме специализирани в проектирането и изграждането на битови и индустриални климатични (ОВК) и вентилационни системи.

Фокуса ни на предлагане е насочен към термопомпите от видовете моноблок въздух-вода и вода-вода, термопомпите сплит системи.Брандовете, които можем да предложим на нашите клиенти са MAXA, Daikin, Mitsubishi, Gree, Midea
Имаме възможност да ви посетим и да направим оглед и консултация свързана с Вашия идеен проект, също така да направим оферта и монтаж на термопомпата, като гарантираме едно перфектно изпълнение на проекта. 

Климатиците, които предлагаме са на същите гореописани брандове отново предлагаме оглед и изпълнение на Вашата заявка. 

Градовете, в които оперираме са: Пловдив,Смолян, Пазарджик,Панагюрище, Карлово, Сопот, Асеновград, Първомай, Хасково, Димитровград, Стара загора, Раднево, Сливен, Ямбол, Велико Търново, Русе. 

 

Защо да изберете AIRMAG ? 

Като специализиран лидер в онлайн търговията с климатичната техника държим на коректността към нашите клиенти.

На първо място ние предлагаме- Индивидуално обслужване, каращо Ви да чувствате, че сте ценени и важни. Консултацията и съветите, които даваме на клиентите си, спестяват пари, време и главоболия. 

Следващото предимство, заради което трябва да изберете AIRMAG е бързината в изпълнение на доставките към своите клиенти. Това показва, че ценим времето Ви и не го губим.
Ако продукта не е наличен поемаме ангажимента да Ви го доставим в най-кратки срокове до прага на врата Ви.
БЕЗПЛАТНО !

Цени, отстъпки и промоционални оферти за покупка на климатик или термопомпа най-конкурентни на пазара с опция за разсрочено плащане (за повече информация натиснете тук). 

Нека да не забравяме нашите монтажи, които се извършват от сертифицирани специалисти оторизирани за работа с фреони и климатична техника от всякакъв клас.