Социални Мрежи
Каталог

Лайсни

"Лайсни" са дълги, тънки елементи, използвани за декорация и завършване на различни части от интериора или екстериора на сгради. Те могат да бъдат изработени от различни материали като дърво, PVC, метал, полиуретан и други.

Лайсните имат разнообразни приложения в строителството и декорацията. Те се използват за обрамяне на прозорци и врати, за скриване на стичания между различни повърхности, за създаване на декоративни акценти на стени и тавани, както и за придаване на завършен и стилен вид на интериора.

В зависимост от дизайна и функционалността си, лайсните могат да бъдат различни по форма, размер, текстура и цвят. Те могат да бъдат инсталирани както хоризонтално, така и вертикално, в зависимост от конкретното приложение и предпочитанията на декоратора или архитекта.

Лайсните са важен елемент от интериорния дизайн, който допълва визията на помещението и му придава индивидуалност и уют. Те също така могат да бъдат използвани за скриване на несъвършенства или за акцентиране на ключови елементи в интериора.

Филтри
Подреди по