Какво представляват колонните климатици ? 

Колонните климатици са двукомпонентна система от вътрешно и външно тяло, с висока енергийна ефективнос, както при отопление така и при охлаждане т. Те са предпочитаната технология за отопление или охлаждане на големи закрити помещения, като фитнеси, спортни зали, ресторанти, офиси и тнт. Подходящи са за помещения над 30 кв.м. и са начин за бързо отопление и охлаждане поради високите мощности, с които разполагат и големия въздушен поток, който генерират при нужда. 

Как работи колонния климатик ?

Специфичното при колонния климатик е това, че той се отличава от другите инверторни климатици с голямото си вътрешно тяло и за разлика от другите, които се позиционират на стената, колонния климатик се поставя на земята, разполага с крачета или колелца, които могат да се фиксират. 

Колоната работи на принципа да издърпва топлия или студениявъздух от помещението и да го връща отново в него пречистен от самата система. 

Предимства на колонните климатици

Разполагар с красив естетически дизайн, който придава уютна атмосфера в помещението

Колонните климатици могат да работят без да спират 24/7, като разполагат с таймер, който може да се настройва според желанието на собственика му. 

Може да затопли или охлади голямо помещение за максимално кратко време 

Икономични са при добре изчислени мощности на машината спрямо помещението

Лесна поддръжка и почистване 

Лесен и бърз монтаж