Какво означава инверторен климатик?

Инверторния климатик е машина с компресор с мощност. Т.е климатика достигне желаната температура, той не спира да работи, а минава в режим, който прецизно поддържа температурата. Инвертора е устройство, което удължава живота на машината с до 50% и спестява с до 40% повече енергия от конвенционалния климатик. Инвертора прави машината безшумна и е по-устойчив на ниски температури. Монтажа на такива климатици дава възможнос за монтиране на вътрешното и външното тяло по желание на клиента, без да има значение какво е изложението на помещението и тнт.
Ако все пак имате нужда от експертна консултация за инсталиране на климатик във вашата спалня, дневна кухня, детска, офис и тнт. Обърнете се към нашите експерти и ще Ви дадем нуждната информация и съвети, какъв климатик е подходящ за Вас и това, къде да бъде монтирано външното и вътрешното тяло.
Ние от AIRMAG държим да свършим своята работа, така че клиента да бъде удовлетворен и инвестицията за климатик, да бъде оправдана.

Инверторни климатици от висок енергиен клас

Асортимента от предлаганите ни климатици включва машини доказани на пазара от висок клас брандове, като Италианската марка Макса, Daikin. 

Енергиен клас  А+, А++ , А+++

Високия енергиен клас климатици са по-скъпи, като първоначална инвестиция, но във времето дават по-висока енергийна ефективност, която намалява сметките за ток (електро енергия). 
В нашия онлайн магазин ще откриете своя климатик, който ще намали сметките ви за отопление и охлаждане на най-добри цени на пазара. 

Защо да закупите инверторен климатик от Airmag.bg ? 

  • Ние даваме безплатна консултация на нашите клиенти и намериме перфектното решение за климатик за вашия дом или офис. 
  • Осъществяване на огледи на адрес безплатно в град Пловдив, Смолян,Асеновград. 
  • Бързо, компетентно, професионално облужване 
  • Качествен монтаж с гаранция
  • След гаранционно обслужване на инверторни климатици
  • Ниски цени на инверторните климатици
  • Ниски цени за монтаж

 

Марки +
BTU +
Енергийна Ефективност +
Цена +

Инверторни климатици

Подреди по