Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Доставка

Доставка на поръчките

Доставка на продукти от AIRMAG.bg се извършва на територията на цялата страна с куриерска фирма Econt до офис на куриера или до вратата на посочения от получателя адрес. За целта получателят следва да посочи етажа, до който продуктите следва да бъдат доставени в полето за адреса в електронния формуляр на AIRMAG.BG, определено за това. В противен случай, доставката ще бъде извършена до сградата, посочена като адрес за доставка. Клиентът използва услугите на доставчика, посочен от AIRMAG.BG, без опция да избере друга фирма за доставка.

Цената на доставката, когато има такава, ще е видна след като желания продукт(-и) се поставят в количката и след указването на адрес на доставка.

Можете да изберете датата на доставка по един от следните начини:
1.    Можете да поръчате доставка до най-близкия офис на Econt и да вземеш пратката в удобно за теб време.
2.    При пристигане на пратката в местния офис на Econt Express  при разпределянето ѝ на куриер, ще получиш СМС с номер на товарителница.

Кога ще пристигне при мен пратката?
Може да следиш в твоя клиентски акаунт статуса на поръчката ти и също така в имейла за “Вашата поръчка №.... е изпратена” ще имаш на разположение номера на товарителницата, с която ще бъде доставена пратката.

Поръчаните артикули се доставят от 1 до 3 работни дни, освен ако наш служител не се свърже с Вас и не Ви информира друго. Изключение правят малките населени места, за които доставките са съобразени с графика на посещение на Econt Express. 

 

Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това.

AIRMAG.bg запазва правото си за промени по наличността на артикулите, дори да не е навременно отбелязано на сайта.